Nezařazené

Tabu masáže pro single i pár

Odpočinout si, nechat o sebe čas od času pečovat a uvolnit své tělo i mysl, to jsou samozřejmě věci, které si chceme všichni užívat. Již po mnoho let se mnoho z nás obrací na profesionály, kteří nám prostřednictvím masáží uvolňují napětí, stres a svaly. Existují ovšem masáže, o kterých se otevřeně vůbec nemluví. A přitom na nich není nic špatného. Jsou skvělé jak pro tělo, tak i pro duši.
 spánek po masáži
Užijte si new experience, tedy zcela nový zážitek s netradiční masáží, která je čím dál oblíbenější jak u žen, mužů, tak i párů. Během erotické masáže si odpočinete od stresu, uvolníte se a zároveň povzbudíte své libido. Vůči těmto masážím můžete být dosti skeptičtí. Na první pohled se může zdát, že se jedná jen o jiný způsob, jak pojmenovat sexuální služby. Tak tomu ale vůbec není.
 

Jak to všechno probíhá a pro koho jsou masáže určeny?

Jedinou podmínkou, kterou musíte splňovat, abyste tento druh masáže mohli podstoupit, je plnoletost. Zaměstnanci masážních studií, které erotické masáže poskytují samozřejmě věk kontrolují podle občanských průkazů.
 
Masáže klasicky začínají sprchou a poté následuje masáž celého těla, při které se používají vonné oleje s afrodiziakálními účinky. Před masáží si můžete vybrat profesionální masérku, která vás vším provede. Od běžné masáže se tato liší v následujících věcech:
1.      Vaše masérka je zcela nahá. Na přání klienta může být oblečena do erotického prádla.
2.      Celá masáž je provázena erotickou atmosférou.
3.      Masérka se kromě zbytku těla soustředí také na třísla, vnitřní strany stehen a intimní partie.
 

Na jaké masáže se můžete těšit?

I v této oblasti samozřejmě existují určité praktiky. Mezi základní druhy erotických masáží patří:
·         tantrická masáž,
·         nuru masáže,
·         mýdlová masáž,
·         intimní masáž,
·         masáže body-to-body, neboli tělo na tělo.
 
Kromě toho některé z masážních studií nabízejí také doplňkové služby, mezi které ale rozhodně nepatří orální ani sexuální služby. Z důvodu takového návrhu může být masérka tak uražena, že masáž okamžitě ukončí. Připlatit si ovšem lze například za tanec na klíně, masáž joni a lingamu, masáž hráze, masáž přirození či masáž prostaty.
 nahý zadek
Než tento druh masáží úplně zavrhnete, zamyslete se nad tím, co by vám mohla přinést. A v případě párové masáže se poté může jednat o jedinečný a nezapomenutelný zážitek, který může nádherným způsobem utužit vztah s vaším partnerem či partnerkou.

Odpočinout si, nechat o sebe čas od času pečovat a uvolnit své tělo i mysl, to jsou samozřejmě věci, které si chceme všichni užívat. Již…