Parfémy a jejich napodobeniny

Hezky vonět není pouze ženské, ale i lidské. Ne vždy pomáhá pouhá sprcha, ze které vylezete svěží a díky sprchovému gelu, budete cítit na všechny strany naprosto báječně. Všichni toužíme po smyslnosti, chceme být lákaví a bezpochyby i vonět tak, že z nás ostatní padnou k zemi.
oblíbená růžová

Originální vůně

Značkové a samozřejmě originální typy parfémů, které se nimi můžou skutečně i nazývat, nejsou žádné koncentráty. Jedná se o vysoce silné, intenzivní a výrazné stopy detailně zpracovaných surovin, které mají za následek stoprocentní zážitek už při prvním přičichnutí.
Tyto vůně se řadí mezi ty náročnější, co se týče finančních poměrů. Zpravidla se prodávají v malých flakónech a lidi kvůli jejich množství nejsou ochotní obětovat tolik peněz, za které se nabízí. Pokud se však zamyslíte nad tím, že jeho výdrž je na stejné úrovni jako u podobných typů, které jsou koncentrované, vyplatí se vám kvalita více než kvantita. Protože vám poskytne luxus a delší trvání vůně na vaší pokožce, ale i oblečení.
Každý muž a samozřejmě i žena touží po tom, koupit si v průběhu života alespoň jeden originál. Ale najdou se i lidi, kteří si potrpí na tom, mít pouze drahé značky vůní, jen aby se cítili atraktivně a mohli si říct, že se hýčkají skutečným luxusem. A nutno podotknout, že mají pravdu.
dámský parfém

Chudí příbuzní

V řadách krásných vůní se pohybuje velký sortiment „parfémů“, které se snaží co nejvíce přiblížit dokonalosti originálních, ovšem za značně nižší cenu, za kterou se prodávají. Díky tomu se jejich příznivců najde daleko více, než těch, kteří utrácí za malé flakónky.
žena před zrcátkem
V některých případech by se dalo mluvit o jedné velké katastrofě, protože nejenže vůbec nevydrží, ale i barví oblečení nebo kůži.
Výjimka však potvrzuje pravidlo, že i mezi levnějším zbožím můžete najít poměrně vyhovující až nečekaně báječné kousky. Pokud budete pečlivě hledat a zkoušet různé druhy těchto koncentrátů, můžete narazit na parfémy srovnatelné s těmi značkovými. Ovšem pamatujte, že pokud budou mít tendenci vyprchat dříve, než vůbec vonět, není nad to sáhnout po flakónku, který vydrží celý den a pouze v malém poměru.

Hezky vonět není pouze ženské, ale i lidské. Ne vždy pomáhá pouhá sprcha, ze které vylezete svěží a díky sprchovému gelu, budete cítit na všechny…