Obličej jako okno do vašeho těla

O tom, že je třeba zbavit tělo čas od času všech nežádoucích látek, není třeba nijak diskutovat. Detox organismu se vám možná může zdát módním trendem, ale pravdou zůstává, že našemu organismu maximálně prospěje.
Kromě těla bychom ale měli věnovat pozornost i obličeji, i ten si zaslouží zbavit se veškerých škodlivin a všeho, co na něj nepůsobí zrovna pozitivně. A ideálním začátkem je právě období po vánočních svátcích. Základem detoxu je nasazení lehčích jídel a konzumace zelených potravin. Takové stravování zaručí celému tělu dostatečný přísun energie a zajistí tak celkově organismu to, co potřebuje.
zasněná dívka
To, jak se cítíme, se odráží v našem obličeji. A to, jak fungují všechny orgány uvnitř těla, je vidět i na venek. Důležitá pro chod těla jsou játra. Pokud s nimi není něco v pořádku nebo nepracují tak, jak by měla, najevo to dává vzhled pleti, objevit se může akné. Prospět tomuto orgánu lze konzumací mladého ječmene nebo pšenice. Kromě toho, že dělají dobře játrům, také dokáží pročistit trávicí systém.
I slezina má svoji důležitou úlohu, filtruje krev, kterou pak posílá dál to celého těla. Pokud je s ní něco v nepořádku, je to vidět nejen na obličeji, ale i na kvalitě vlasů.
Jestliže vás trápí tmavé kruhy pod očima, pak vám dávají najevo ledviny to, že máte nedostatek energie a ony tím trpí.
mléčná koupel
Trávicí soustava má v celém fungování organismu důležité místo, aby vše bylo tak jak má být, je třeba dostat ze sebe vše, co tělo zatěžuje. Proto je důležité konzumovat dostatečné množství bílkovin. Jako doplňky stravy pak mohou posloužit různé potravinové doplňky a šťávy. Jedním z těchto zelených zázraků je chlorella, která kromě vitamínu B obsahuje také velké množství antioxidantů, proto je pro nás tolik prospěšná.
A tak, pokud chcete, aby váš obličej vypadal dobře, pleť byla krásně čistá, začít musíte u očisty svého těla, když bude dobře fungovat tělo, projeví se to i na vaší tváři.

O tom, že je třeba zbavit tělo čas od času všech nežádoucích látek, není třeba nijak diskutovat. Detox organismu se vám možná může zdát módním…